Școala Primară Spectrum ColentinaFilosofia

Elevii Școlii Primare Spectrum învață aici să iubească culorile curcubeului, florile și fluturii, munții și marea, soarele și luna, slovele cărților, sunetul muzicii, vocea blândă a doamnei învățătoare, competiția cu colegii, tradițiile și obiceiurile, toate astea și încă mii de lucruri, pentru că SPECTRUM ÎNSEAMNĂ IUBIRE!

Elevii Școlii Primare Spectrum sunt pregătiți aici să participe la concursuri, să fie în competiție cu colegii, să câștige cupe, medalii și diplome bazându-se pe munca lor, pe competențele și abilitățile dobândite în școală, dar și pe susținerea colegilor pentru că SPECTRUM ÎNSEAMNĂ SUCCES!

Elevii Școlii Primare Spectrum află aici noțiuni elementare de biologie, ecologie și chimie, experimentând împreună cu colegii și profesorii în laboratorul de știinte al școlii, pentru că SPECTRUM ÎNSEAMNĂ CERCETARE ȘI INOVAȚIE!

Elevii Școlii Primare Spectrum scriu aici primul cuvânt, prima poezie, prima compunere și prima scrisoare pentru mama, pictează primul tablou în culori pastelate, construiesc primul castel, sunt actori pentru prima dată pe scena pentru că SPECTRUM ÎNSEAMNĂ CREATIVITATE!

Contactează-ne
Șos. Colentina nr. 64B, Sector 2, București
+40 733 314 741
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

    © Spectrum - Școala Primară Spectrum Colentina