https://colentina.spectrum.ro/wp-content/uploads/2022/07/scoala-spectrum.png

DE CE ȘCOALA PRIMARĂ SPECTRUM COLENTINA?

Noi toți ne dorim o lume mai bună, o societate bazată pe valori cum sunt respectul și profesionalismul atunci e bine să investim în educația copiilor, să le deschidem drumul în viață, iar ei să exploreze mai multe orizonturi pentru a ști să aleagaă mai târziu.
PUNEM ACCENT PE ELEVI

Corpul didactic pe lângă predarea disciplinelor de studiu cu multă pricepere și cu o pregătire foarte bună, le insuflă copiilor și valori morale esențiale în dezvoltarea acestora. Copiii sunt îndrumați cu dragoste și întelegere pentru a pune bazele solide încrederii de sine.

URMĂRIM DEZVOLTAREA CALITĂȚILOR UMANE

Activitățile sociale, culturale și sportive sunt o parte importantă a învățământului contemporan, ajutând la câștigarea încrederii în sine, la o bună exprimare și la dezvoltarea și completarea fizică, emoțională și cognitivă. Dispunem de un număr mare de cluburi interactive și ore de studiu alături de învățătoare unde micuții elevi își pot aprofunda noțiunile predate în clasă.

EDUCAȚIE

Dotarea materială a școlii, laboratoarele, biblioteca, sala festivă, cantina, toate împreună completează cu succes munca educatorilor asigurând un standard de înaltă calitate întregului proces educațional. De asemenea, îi oferim copilului dumneavoastră un mediu școlar sigur, civilizat și o colectivitate în care să se dezvolte frumos.

Vă așteptăm în familia Școlii Primare Spectrum să construim împreună o lume mai frumoasă!

Suntem conviși că Școala Primară Spectrum va asigura dezvoltarea armonioasă a copilului dumneavoastră oferind pe lângă un învățământ de calitate și o educație spiritual adecvată.

Elevii sunt încurajați să participe la programele și activitățile organizate în cadrul grădiniței/școlii, deoarece cunoștințele acumultate timpuriu sunt esențiale în dezvoltarea armonioasă a preșcolarului, lasându-și amprenta asupra personalității fiecărui copil în parte.
https://colentina.spectrum.ro/wp-content/uploads/2022/05/absolventii.png
Contactează-ne
Șos. Colentina nr. 64B, Sector 2, București
+40 733 314 741
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

    © Spectrum - Școala Primară Spectrum Colentina