Mesajul directorului
Stimați părinți, Dragi elevi,

În fiecare familie, problema alegerii celei mai bune grădinițe sau școli este una esențială și îndelung dezbătută, deoarece primul contact pe care copiii îl au cu sistemul poate fi definitoriu în formarea personalității micului elev.

Cercetările psihopedagogice arată că primii ani de viață reprezintă fundamentul dezvoltării ulterioare a copilului. În această perioadă este absolut necesar să-i îndrumăm cu dragoste și înțelegere, pentru a pune baze solide încrederii de sine.
https://colentina.spectrum.ro/wp-content/uploads/2022/08/mesaj-director.png
Cunoștințele acumulate timpuriu sunt esențiale în dezvoltarea armonioasă a preșcolarului, lăsându-și amprenta asupra personalității fiecărui copil în parte. Școala Primară Spectrum consideră că este foarte important să le oferim copiilor un mediu plăcut în care pot evolua echilibrat, dar mai ales să simtă că școala este locul în care pot fi ei, în care se pot exprima liber, în care fiecare este iubit și apreciat.

Conducerea Școlii Primare Spectrum dorește să mulțumească părinților pentru încrederea acordată și în același timp să îi asigure de sprijinul ei pe toată perioada colaborării.

Împreună putem construi o lume mai bună și mai frumoasă!

Manager al Școlii Primare Spectrum
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Contactează-ne
Șos. Colentina nr. 64B, Sector 2, București
+40 733 314 741
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

    © Spectrum - Școala Primară Spectrum Colentina